TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY
search
  • TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY
  • TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY
  • TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY
  • TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY
  • TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY
  • TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY
  • TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY

TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI - DOKŁADNE POMIARY

14,32 zł
Brutto
Ilość

TERMOMETR DO GRILLA I WĘDZARNI

  • SOLIDNY – jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która jest wyjątkowo solidna i wytrzymała na wysokie temperatury. Termometr do wędzarni/grilla będzie przydatny zarówno do mierzenia temperatury metodą bezpośrednią, jak i pośrednią. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która jest żaroodporna.
  • DUŻY ZAKRES TEMPERATUR – termometr działa w zakresie temperatur od 0°C do + 250°C, co pozwala na perfekcyjną kontrolę zarówno przy wędzeniu, jak i przy grillowaniu. Tolerancja błędu wynosi ok. +/- 1°C, co jest gwarancją pełnej kontroli nad temperaturą wewnątrz grilla/wędzarni.
  • ANALOGOWY - doskonały analogowy termometr. W zestawie skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.
  • DUŻA TARCZA – termometr posiada duża tarcze, dzięki temu jest czytelny odczyt temperatury. Pokazuje symbole oraz oznacznik na czerwono maksymalna temperaturę jaką powinna dana potrawa osiągnąć. Można bez problemu odczytać wskazywaną wartość temperatury, nawet jeśli urządzenie mocno dymi.
  • SPECYFIKACJA – zakres temperatur: od 0°C do + 250°C, tolerancja błędu: do ok +/- 1°C, wymiary (wys/szer): 5/7,5 cm, waga w opakowaniu: 40 g.

SPECYFIKACJA

  • zakres temperatur: od 0°C do + 250°C
  • tolerancja błędu: do ok +/- 1°C
  • wymiary (wys/szer): 5/7,5 cm
  • waga w opakowaniu: 40 g

Każdy, kto choć jeden raz grillował lub wędził doskonale wie, że bardzo ważnym punktem tej czynności jest kontrolowanie temperatury. Za niska temperatura sprawi, że wyroby będą surowe – zbyt wysoka natomiast może spowodować przypalenie przygotowywanych potraw. Mierzenie temperatury „na oko” jest dość trudne, dlatego każdy, kto chce mieć pełną kontrolę nad procesem wędzenia czy grillowania powinien zaopatrzyć się w specjalny termometr do grilla/wędzarni.

Kaminer
00001881
198 Przedmioty

Opis

Następna dostawa
za 12 dni
Ilość w dostawie
200 szt.
Wysokość opakowania
6 cm
Szerokość opakowania
6 cm
Długość opakowania
9 cm
Ilość sztuk w paczce kurierskiej
450
Ilość sztuk w kartonie zbiorczym (rabat)
150
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.